• Koelwagenombouw
  • Vriesombouw bestelwagens
  • Thermo en pharma
  • hygiene ombouw
  • Laadruimtebescherming
  • carrosserie bescherming

Service

Service aan de carrosserie of bestelwagen ombouw is in principe niet noodzakelijk. Deze zijn geheel onderhoudsvrij. Mocht er toch reparatie noodzakelijk zijn door schade dan is deze eenvoudig te repareren, door onszelf of een carrosseriebedrijf of schadehersteller. Neem contact met ons op voor reparatie, advies en eventuele benodigde onderdelen.

Service wordt bij ons met een hoofdletter S geschreven evenals onze partners in de transportkoeling en carrosseriebouw. Wij geloven niet in krachttermen als 'one-stop -shopping', 'turn-key-project' of 'de volledige op- of ombouw onder één dak' zoals geopperd wordt door sommige collega's en autodealers. Het werkt niet.

Professionals in isolatietechniek

Wij monteren zelf geen koelmotoren of laadkleppen en auto’s verkopen we ook niet. Onze kracht ligt in het samen brengen van u als klant, de autodealer, de geïsoleerde op- of ombouw en leverancier- en servicepartners van koelsysteem, verwarming, carrosseriebouw en laadklep. Bedrijven zó dicht mogelijk bij u als klant in de buurt, voor noodzakelijk onderhoud en eventuele hulp bij pech. Voor ons geldt het spreekwoord 'schoenmaker blijf bij je leest'. Wij zijn professionals in isolatietechniek, koeltechniek is weer een ander 'metier'. Dát is onze filosofie.

Onze kracht zit in de service!

Het monteren van koelsystemen evenals laadkleppen is niet zo’n grote kunst, evenals koelwagens verkopen tegen de laagste prijs. Maar hoe zit het met de service? Dat is toch het belangrijkste voor u in het levensmiddelen transport? Een kapotte koelmotor en gekoelde producten gaan immers niet goed samen. En wat de service betreft die dan de hoek om komt kijken, zijn wij toonaangevend in onze branche! En dat is onze kracht waar u op kunt bouwen.

Door onze jarenlange ervaring in de branche, hebben wij een landelijk dekkend netwerk van relaties in de koudetechniek en carrosseriebouw opgebouwd. Dit zowel in de verkoop als in de werkplaats waar vakbekwame monteurs u graag te hulp schieten. Wij werken uitsluitend met gerenormeerde merken welke over een Europees service netwerk beschikken voor het geval dat u hulp nodig hebt over de grens.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries