• Koelwagenombouw
  • Vriesombouw bestelwagens
  • Thermo en pharma
  • hygiene ombouw
  • Laadruimtebescherming
  • carrosserie bescherming

Over JP Systems

Sinds 1996 zijn wij gespecialiseerd in de:

  • Ombouw van bestelwagens naar koelwagens;

  • Opbouw van koel- en vriescarrosserieën.

Dit voor het intensieve distributieverkeer voor het geconditioneerde transport van temperatuurgevoelige en bederfelijke goederen. Dit doen wij voor bedrijfswagens met een GVW tot circa 18 ton.

Gestart als handelsonderneming met het leveren van om- en opbouwsystemen aan de carrosseriebouw en bedrijfswagendealers, zijn we tengevolge van steeds strengere eisen welke aan het transport van vele producten gesteld wordt, de vraag naar op maat gebouwde voertuigen én het willen voldoen aan de verwachting van snellere levertijden, in de loop van de tijd uitgegroeid tot carrosseriebedrijf. 

Toonaangevend

In Nederland behoren we inmiddels tot de drie toonaangevende bedrijven welke zich gespecialiseerd hebben in het ombouwen van bestelwagens voor geconditioneerd vervoer. Voor ieder merk en type bedrijfswagen realiseren wij een ombouw tot koel of vrieswagen en monteren koel- en vriescarrosserieën op ieder merk chassis-cabine. Wordt een koelwagen gebruikt om te koelen, ook het verwarmen van de laadruimte behoort tot de mogelijkheden voor het transport van bijvoorbeeld farmaceutische producten.

Voor het water- vloeistof en luchtdicht maken van de laadruimte zijn ombouwoplossingen ontwikkeld voor het ongekoeld transporteren van levensmiddelen of een laadruimtebescherming tegen agressieve invloeden welke kunnen voorkomen bij het transport van bijvoorbeeld chemische- en gevaarlijke goederen voor talloze nische-markten.

Het bouwen van een geconditioneerd voertuig is een product dat op maat gemaakt wordt. Er worden vaak specifieke eisen gesteld aan inrichting of koeltechnische aspecten. Iedere ombouw of carrosserie zijn in talloze configuraties te leveren waarbij ze tevens voldoen aan de eisen en voorwaarden zoals die gesteld worden in uw specifieke branche.

Bij de ontwikkeling en productie van de om- en opbouw houden we zoveel mogelijk rekening met het maximaal benutten van de laadruimte en het respecteren van de gestandariseerde 'euro-maten'. Deze worden gebruikt bij euro-pallets en euro-kratten voor een efficiënte belading.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries