• Koelwagenombouw
  • Vriesombouw bestelwagens
  • Thermo en pharma
  • hygiene ombouw
  • Laadruimtebescherming
  • carrosserie bescherming

Transporttemperatuur

Diepvriesproducten

-25°C IJs
-18°C Diepgevroren voedingsmiddelen


-18°C Organen voor behandeling met orgaanextracten
-18°C Visproducten
-14°C Boter en spijs/-voedingsvetten, inclusief room ten behoeve van de bereiding van boter
-12°C Eierproducten, slachtafval, konijn, gevogelte en wild
-10°C Vlees

Gekoelde producten

+2°C Verse vis (in ijs), schaal- en schelpdieren (niet levend)
+3°C Kant-en-klare maaltijden en bereide schotels, deegwaren, verse pasteien, toetjes en eierproducten
+3°C Vlees en bereid vlees, voorverpakt voor gebruik door de consument
+3°C Slachtafval
+3°C Gevogelte, konijn en wild
+4°C Ongesteriliseerde, onbehandelde, ongepasteuriseerde of gegiste melk,
         verse room, kwark en wrongel
+6°C Melk voor industriële verwerking
+6°C Ander bereid vlees (niet gezouten, gerookt, gedroogd of gesteriliseerd)
+6°C Gekoelde eieren in de schaal
+6°C Boter, zachte kaas of schimmelkaas
+7°C Vlees
+4/+6°C Vers fruit en groenten
+4/+6°C Bloemen
+7/+8°C Bolgewassen
+10°C Andere niet-gestabiliseerde dierlijke vetten dan boter
+10°C Uitgeperste of bereide kaas

**  Deze tabel geldt als leidraad, zonder enige verantwoordelijkheid onzerzijds.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries